Saknad

Det ska bli underbart att komma hem igen och att stanna lite längre den här ggn. Sista var det ju bara över en helg och när jag kom hem till Cissi på lördagkvällen hann jag knappt komma innanför dörren förrän hon och Olé slängt sig om halsen på mig och sa att dom saknat mig, gosh vad jag hade saknat dom <3 Den här gången ska vi ses betydligt mer!
Bea skrev till mig på Facebook igår att hon hoppades att vi hann ses innan hon åker hem till Tyskland över påsk, jag hoppas verkligen att vi gör det, får passa in det innan blåsorkestern. 
Att vara saknad måste ju vara en av de underbaraste känslorna som finns.

Ensam

Så sitter jag här i min ensamhet. Eriks tåg gick vid strax före två, vi fixade o grejade hela dagen lång så han fick springa till bussen förut. Jag hade knappt kommit hem till mig och börjat packa det sista när han ringde, det första jag sa va att "jaha, var har du glömt nu?" och fick svaret "Jag glömde säga att jag älskar dig" Mih, han är så underbar min älskling <3.
Jag har allt klart inför imorrn nu tror jag, mitt tåg går 11.53 så jag vill ha klart allting ikväll. Datorn är de sista jag packar ner men jag måste trycka ner alla sladdar till den längst ner i väskan så just nu har jag alla kläder på min säng så de är bara att lägga i när jag stänger av datorn ikväll. 
Om ett dygn ganska exakt är jag hemma igen! <3

måndag

Så var man hemma igen efter en trevlig helg i Örebro. Shopping, universitet och Tacos, trevligt! nu är det bara att packa om igen och så bär det av hem igen på onsdag för lite påskfirande. Synd bara att jag är krasslig, har nyst typ var femte minut hemma hos Ida o Fabbe. inatt var sjukt läskigt, jag vaknade strax före åtta och mådde jätteilla, sov typ inne på toan lutat mot väggen för jag inte visste ifall ngt skulle hända eller inte men gick sen o la mig igen och somnade om igen och nu är jag helt död i huvud, går runt och slänger i lite i min väska och läser litegrann. Har inte ens orkat laga mat, Erik fixade en smörgås och en mugg oboy åt mig förut <3.
Ska bli skönt o komma hem o få va hemma lite längre.


Snart bär det iväg

Tjo, snart bär det iväg till Örebro! Det ska bli jättekul att åka till Ida och Fabbe och har lite qualitytime bara vi fyra. Jag är klar med packandet och bevisade för mig själv att jag kan packa för en helg utan att väskan ger mig ryggskott för den är så tung, men de känns som jag glömt massor bara för att den är så lätt ^^
Erik är uppe hos sig och fixar det sista men kommer nog ner till mig snart, vi ska ta bussen in till stan vid halv två, gå på stan och köpa en liten påskpresent till Ida och Fabbe. Bussen mellan Uppsala - Enköping går 20 i fyra, sen tar vi tåg från Enköping till Örebro o därifrån lokalbuss. Ida hade skickat mig en väldigt fin paint-ritad karta över Örebros busstation på Facebook så det ska nog inte va några problem ^^

Den här veckan har annars varit lugn, jag har varit snuvig hela veckan typ så jag orkade inte ta mig in till stan igår och äta våfflor, så vilken tur att Ida kommer hem över påsk också så mamma har lovat att göra våfflor <3
igår dammsög jag mitt golv, av ngn anledning lyckas jag alltid ha ett mindre grustag innanför dörren i hallen och ett litet berg av damm under sängen - varför trivs damm så jädra bra under sängen jämt, bara för att de är bökigt att komma under där med dammsugare? Sadistdamm... men men, mitt rum är rent nu iaf. Får påminna mig själv om att torka golvet innan jag åker hem över påsk, funderar även på att damma av mitt skrivbord eftersom jag ändå måste montera ner datorn, kanske ^^

hoppas ni får en trevlig helg, det kommer jag få iaf! Puss!
(Btw, de som kollar min Facebook regelbundet och inte har röstat redan - rösta på min bikini som jag designat på Nelly.com, priserna man kan vinna om ens bikini har flest poäng är väääldigt trevliga!)


(Omg, Tur att jag ska klippa mig 6:e April, de var lite för längesen nu :P)


Here goes..

Yaa, jag vet att jag inte skrivit på länge men det är bara för att jag inte vetat hur jag ska formulera livet just nu. Jag var ju hemma i LILLA Motala över helgen för att träffa familj, släkt och vänner. Det var givetvis underbart att komma hem igen och träffa alla och så, men det viktigaste beslutet togs där också. Jag fick inte godkänd på de första två tentorna jag gjort och iochmed att jag kände att de ändå var de två lättaste så har jag bävat o haft brutalångest inför språkstrukturtentan etc. Så nu i helgen hade jag ett långt samtal med mamma o pappa och beslutade att jag skulle hoppa av kursen. Jag har mått skit över det och tyckt att dt känts som ett enormt personligt nederlag, jag menar jag har ju aldrig i hela mitt liv failat skolan liksom, de har aldrig existerat i mitt liv förut. Men vi pratade lite om våren och insåg att de bara var en hyra kvar o betala så den får jag hjälp med, o jag pluggade o jobbade hela hösten så nu får jag ca två månader att vila upp mig. Jag skickade in min ansökan om studieavbrott i måndags och nu känns det helt enkelt jättebra. Jag menar, jag kommer få plugga som en dåre i höst, då känns de onödigt att lägga energi på en kurs osm ändå inte är avgörande för ngt och som jag inte ens tycker är kul längre.
Än så länge vet bara de närmaste (dvs mamma och pappa, Erik, Ronja, Cissi, Ida och mina kursare) om det. Ville inte säga ngt förrän det var helt bestämt och klart, men jag har nu fixat allt med CSN och så så nu är det klart och världen kan få veta.
Imorse när jag vaknade insåg jag föresten att det var det rätta att göra för jag har blivit förskyld till råga på allt och det är kroppens sätt att säga att jag var på tok för stressad förut. Tillochmed mamma kunde höra via telefon att jag inte mådde bra innan. Så nu vet ni: jag har dissat kursen och ska ta hand om mig själv i två månader istället innan jag börjar jobba till sommaren.

Nu till lite roligare nyheter, Cissis fest i lördags var nog det stördaste, galnaste och roligaste på länge! Trevligt folk, god mat, dricka och bra musik. Jag ska inte ens nämna allt som hände då jag inte vill ge ngn en hjärtattack, men jag kan ju säga att de va de galnaste Motala vart med om på länge ^^
Jag har massa bilder som jag ska lägga upp inom en snar framtid men eftersom jag har lånat med mig pappas jobbdator upp hit eftersom min gamla fick FYRA virus så har jag ingen möjlighet att fixa det nu. SÅ det får bli efter påsk, men jag menar, ngt kul ska ni ju ha och se fram emot.

När jag träffade mormor, morfar och farmor i helgen fick jag veta att eftersom jag oftast skriver om udda händelser så låter det som att jag äter ute och festar väldigt mkt, detta är då absolut inte sant. Det helt enkelt mkt roligare att läsa om sådan än om jag skulle beskrivit hur det gick en dag då jag inte gjort ngt roligare än tvättat. Men eftersom jag har tid nu och denna blogg handlar om mitt liv så ska jag börja skriva om allt jag gör även om det egentligen är fullständigt ointressant ^^

Hoppas eran vecka vart bra hittils och att den fortsätter va de också, puss puss!

döda mig snälla

Fick tillbaka samhällstentan idag och jag ropade visst hej lite för tidigt, jag måste åka hem på måndagen istället för på onsdagen när jag kommer hem över påsk eftersom jag har omtenta på tisdagen. Så nu sitter jag här o skäms och är arg och hatar livet i allmänhet. Om jag inte klarade samhällen som jag ändå tyckte vad lätt, hur i *piiiiip* ska jag då fixa grammatiken?

söndagkväll

Så var det söndag ikväll, Erik gick precis upp till sig igen för att fortsätta plugga och jag snackar på msn med Ronja för tillfället.
Igårkväll blev inte som jag planerat, jag kom på att eftersom mello är slut vid 10 så hade jag ju faktiskt tid att gå bort till festen hos Klara o se om det var ngt att ha. Så efter att Anna kammat hem hela altet (vilket jag tyckte hon gjorde rätt i, Salem har ju redan karriär.) så trippade jag iväg i högklackat på isgata bort till hus 6. Där på våning tre trodde de skulle riva stället, mkt folk varav vilka jag kände två personer, och hög musik, men det var trevligt.
Klockan tickade på och helt plötsligt var den halv 1 och vi befann oss utanför Norrlands nation, jag, Erik och Klara dansade av oss lite grann i typ en halvtimme och sen promenerade vi till Donken och sen hem, och jävlar va kallt det va! Jag hade liksom strumpbyxor och Klara hade tagit sin skinnjacka så båda va typ halvdöda när vi kom hem vid tre.
Trevlig men oväntad kväll, det var kul ^^



åka, åka, åka buss! Klaras min är obetalbar som vanligt ^^



dansgolv


Lurday

Igår va det min och älsklingens datum. 12:e Mars. 3 år <3
Jag hade först lite sovmorgon, sen mötte jag upp med Sara och Steffi och vi satt i skolan innan seminariet började och jobbade med grammatik och jag fattar verkligen inte ett skit, de är inte det att det är på engelska för det spelar ingen soll, utan för att det är grammatik helt enkelt, jag har aldrig fattat det, enda anledningen till att jag varit bra på språk är för att jag har ngn slags inbyggd mekanism att höra när det låter rätt. Men nu när man gräver på djupet o verkligen ska förstå varför man pratar som man gör så är det äckligt svårt!
Tur att Susanna - min grammatik-seminarelärare är så himla snäll och verkligen förstår om man inte fattar.

Efter satt jag och snackade med Steffi en stund innan Erik kom och mötte mig och vi gick till stan innan vi åkte hem. Väl hemma hade min klänning från Nelly kommit som jag fått av Erik i tre årspresent så nu har jag två snyggingar o välja på inför nästa helg:


Godingen som kom igår \/, Godingen från H&M som väntar på mig hemma ^^
    


Efter att ha vilat ut o fixat lite hemma drog vi ner till stan igen och åt pasta på Rififi, de har seriöst den godaste Carbonaran jag smakat :P
Sen blev det dags för dagen höjdpunkt: Alice in Wonderland - Tim Burton edition!
Jag svär, den mannen är ett geni, den bor nu tsm med Avatar på min topp 10-lista bland de bästa filmerna jag sett!


Nu är det Lurday som min kära syster kallar de och jag pratar lite med Olé om nästa helg. Det kommer bli röj alltså! 16 pers, har träffat majoriteten tidigare, dricka, plockmat, bra musik och deras jättestora hus som är den perfekta partyvillan!
Jag blev tillsagd av Klara att jag var välkommen till hus 6 på lite fest hos henne ikväll, men de är ju faktiskt mello-final och vi hade bestämt tacos ikväll så jag hoppar de, är dessutom seg i huvudet efter igår.

Här kommer lite bilder från igår, puss!


Älskling lyckades NÄSTAN med Ica-smilet, för de som vill se de riktiga kan man kolla min bdb från våren förra året ^^


<33333333333



världens godaste Carbonara



saknad

Jag vet att man inte ska leva i det förflutna men ikväll har jag kollat igenom min bilddagbok från början till slut och det som slog mig var hur mkt tid jag spenderade med kompisarna när alla va hemma liksom och framförallt hur många timmar jag var på musikskolan som mest. Jag har räknat lite på det: när jag hade enskild lektion, Saxess-light (Erik, Ronja, jag och Jennifer spelade fyrstämmigt ett tag), riktiga Saxess, Ungdomsstorbandet, blåsorkestern, blåssektionen i afro-grupperna etc var det ju iaf 4 timmar varje vecka o säkert mer, o de är bara själva spelandet sen har man ju suttit där i timmar och umgåtts med folk, haft fikastunder, releasepartyt etc. Sjukt och under så himla lång tid, men satan vad kul jag haft. Det är lite jobbigt att det är över nu typ. 

Idag har varit en sjukt LÅNG dag, hade föreläsning mellan 9-10, sen drog jag till simhallen o tränade och sen försökte jag döda tid inne på matikum med hjälp av kortspel på min Ipod. Därefter hade jag en föreläsning om den nya talkursen som börjar nu typ. Det var slut kl 3 så jag kom hem gick jag o lade mig och sov till 7-8 typ och sen har jag läst och lagat mat.

Imorrn är det min och älsklings dag vilket innebär: Alice I Underlandet: Tim Burton Edition, satan va jag ser fram emot de, får tyvärr inte säga ngt innan lördag då hon skulle se den med Sam då :P

Hoppas alla ni som läser mår bra. Puss puss!     


Onsdag

Lugn dag yepp. Vid halv elva imorse ringde en tjej som ska ta över min lägenhet i Juni, så vid halv fem idag var Helin här och kollade. Hon blev imponerad över hur fin lägenheten var och jag förstår henne, jag kommer sakna den i sommar :P

Igår fick jag tbx min andra uppsats/hemtenta, det gick bättre nu än förra ggn, bara lite grammatiska åtgärder o sen är den med klar. Jag mötte Erik i skolan och sen tog vi en sväng in till stan, Fyrisån har äntligen smält så änderna va helt crazy o dök o hade sig :P
Nu är det vår i luften, vi har haft plusgrader sen i måndags :D

pusshej!






After tenta-partybilder

Yes, bättre sent än aldrig, här kommer lite pics från i fredags :D


Teknologerna utanför V-lands nation
                                                            

Klara och Julia i väntan på resten




Från vänster: Tor, Stephanie, Klara, Sara, Gabriella, Julia och Erik



Erik, Tor


Stephanie och Klara



Eriks luvmössa, vi tyckte han skulle klippa två hål i den o gå runt sådär jämt ^^



Chocolate Strawberry - Me Like!


Skål!



folk


mer folk



jag, steph, sara, gabbie o erik



väldigt varm Julia med en väldigt kall xider ^^



Den oslagsbara Klara-minen XD


Dansgolv!




dansgolv


dansgolv


påväg till stora dansgolvet



dansgolv nr 2



lite view från trappan ner mot dansgolv nr 2, Värmlands är stort!



nattkäk på MacDonalds

Tenta nr 2 avklarad!

Yes, i fredags skrev jag tenta nr två, jag vet ju inte om jag är godkänd än men förhoppningsvis ska båda ha gått bra. Jag satt mellan 9-11 och skrev så de borde ju löna sig lite. Eftermiddagen var lugn o harmonisk och sen vid strax efter fem mötte jag upp med Klara så gjorde vi sällskap till Värmlands nation där vi bestämt träff med nästan resten i våran grupp. Väl där va de helt tomt så vi gick en sväng och när vi kom tillbaka var Julia där tsm med ca 200 teknologer, vi bara stirrade på varandra när alla människor gick in på Värmlands, först tänkte vi dra till ÖG (östgöta nation) istället men eftersom ingen av oss hade alla nr så väntade vi på Gabriella, Sara, Stephanie, Erik och Tor. Vi beslöt oss för att prova att komma in iaf och precis när vi gick in möttes vi av alla teknologerna som var påväg ut, eftersom de va på pubrunda bad vi en liten bön om att baren inte var slut och sen hade vi en jättetrevlig kväll ihop. Mat, massa goda drinkar m.m och sen blev de dansgolv till 1, då bar de av till MacDonalds på Klaras begäran och sen åkte jag, Klara o Julia hem. Väldigt trevlig kväll med väldigt trevliga människor. Jag har massor med bilder men eftersom min dator har fått virus eller ngt annat skit o jag inte känner Eriks Mac än helt så kommer de senare.
Resten av helgen har varit chill, jag har unnat mig en slapparhelg med lite tvättning bara. Det känns lite konstigt faktiskt, vet inte vad jag ska göra riktigt nu. Men jag har beställt en bok till litteraturkursen som börjar om ngn vecka iaf.
Idag har jag varit duktig, gick upp skapligt, lagade mat och drog sen till simhallen. Jag har inte känt att jag haft tid att simträna de här veckorna med alla tentor, men nu ska jag satsa! Älskling och jag ska ju på charter tsm för första ggn i sommar har vi bestämt. Både han och jag jobbar ju resten av sommaren sen så vi tjänar nog tbx de pengarna ganska fort, vi har kollat lite på nätet o idag gick vi igenom alla resekataloger vi kunnat hitta på stan o skrivit upp alla med All Inclusive ^^ Så nu är det beach - 10 som gäller, idag blev det min standard på 50 längder följt av ca en halvtimmes styrketräning i den lilla varmvattensbassängen. Det, 2-3 ggr i veckan, ska bli min nya veckorutin. Som belöning till mig själv sprang jag in på Gina Tricot efter och fyndade ett par underbara vår/sommarjeans - 199 kr liksom! Samt ett underbar linne/klänning, de va trots allt 5 plusgrader i solen idag :D
Imorrn får jag se vad jag hittar på, plugg garanterat everday liksom men de tar ju inte hela dagen. Jag är ledig tillochmed torsdag så jag har lite o jobba med skulle jag tro. På fredag blir det mys-dag, det är vårat datum då - 12:e Mars och våran 3-årsdag så vi ska fira med lite god mat på Basilico som vi åt på när mamma o pappa va här uppe förra gången, följt av bio i form av Alice i Underlandet, gah vad jag längtar efter att se den filmen!! :D
Pusshej!

Bitter

Suck, så sitter man här igen, de är början på en ny veckan o det jag har den här veckan kommer seriöst ta död på mig. Jag har tenta igen på fredag och på torsdag ska jag lämna in min andra uppsats och jag tycker de är skitsvårt att skriva uppsats!
Sen kan ju snön ta sig ngnstans, Ida har rätt när hon menar att de aldrig kommer bli varmt igen - I hear you sister!

Fan jag vill ha semester nu!! Jag vill bara bort, bort o försvinna iväg från Sverige ett tag till ngt varmt ställe så kan man va borta så länge att när man kommer tbx så är det lika varmt i SVerige. Mamma o pappa ska ju iväg på värsta lyxresan i höst men jag kan inte följa med för jag har ingen aning om vad jag gör då och så vill jag inte åka utan Erik. Senast var Cypern 2007 och jag skulle kunna döda för att få åka tillbaka dit, ärligt talat skulle jag skrika högt av glädje bara för en liten trip till London eller ngt. Vi kollade lite på Yasuragi igen, alltså de är ju jättenära härifrån, men de kostar ca 2000 per person och det är ju typ lika dyrt som en weekend och då känns det roligare att åka utomlands. Får jobba häcken av sig i sommar o försöka hitta på ngt men de kommer väl inte funka ändå för som student har man ju inte det privilegiet att få resa ngnstas, näpp plugg, plugg hela tiden!!

Ja, jag är lite bitter just nu, men de är inte så svårt när det känns som att alla man känner far iväg överallt, jag hade en tjej i min gymnasieklass som åkte till thailand 2 veckor varje år kändes det som, jaha, när är det min tur?! Varför känns det som alla har råd att åka på charter utom jag!? I-landsproblem visst, men jag bor i ett I-land och jag är svensk så då är det min biologiska rätt att få klaga lite!

morr

RSS 2.0