Finbesök lagom till helgen!

Yes, idag bestämdes det att Eloff kommer upp på lördag så jag får mina två favoritpojkar som sjunger för mig på söndag morgon, tur att båda är musikaliska för då kan jag kräva "ja må du leva" tvåstämmigt utan att ha dåligt samvete ^^

Idag har varit en bra dag, den började bra iaf som ni såg på inlägget tidigare, blev väckt av Jennifer, de va lite oväntat. Hon meddelande att hon va i Stockholm på en matmässa, så vi va ju nästan grannar idag, jag sa till henne att hitta lite roliga recept vi kunde testa i sommar sen. :D
Så har jag pratat lite med Ronja och Cissi, städat ur min garderob, dammsugit mitt golv samt lagat en väldigt god kycklinggryta med sweet chili-sås, tomat o lite annat, och hör o häpna - Linnéa åt en banan till frukosten! :O
Sen tog älskling o jag en lång 1-timmaspromenad o gick runt i lite outforskade områden nedanför FLogsta som typ Eriksberg etc. Det är ju så underbart väder.

Imorrn blir det joggingtur igen!

Sommarjobb!

Fick mail från Annelie idag, jag kommer va på dialysen mellan 14 juni och 15 augusti! 75% :D
Det känns väldigt bra!

Idag har jag inte planerat ngt, eller jo, jag vet vad jag ska laga till lunch, jag ska dammsuga o så ska jag rensa ur min garderob ^^

Men nu blir de lite repris på Svenska Hollywood-fruar från igår, älska tv3-play, knappt ngn reklam ^^

Lite småtråkigt inlägg kanske, eller näe de är det inte alls, de är viktigt!

Puss!

värme, fest och vänner

Söndag igen, veckorna går alldeles för fort, jag fattar ex inte att jag blir 20 om en vecka :P
Helgen har varit slapp, har nackspärr större delen av tiden så jag har tagit de lugnt, idag har jag varit så bra att jag kunnat jogga dock, de kändes bra.

Jag vill ha lite fest snart, saknar mina sko-darlings, de har vart för kallt de sista ggrna, men nu är de så varmt att man kan ha dom ute en kväll o fortfarande ha känsel i fötterna när man kommer hem. Det är nice!
Om två veckor kommer familjen upp o det är valborg, min studentmössa ligger på min hylla i bokhyllan o väntar på att få bli använd igen ^^
Nästa vecka kommer troligen Eloff och Joel o hälsar på, de är ju mest här för Eriks skull men de är klart jag ska hänga med dom också :D Cissi o Ole kommer upp 6-7 troligen, de ser jag verkligen fram emot.

Nu har jag druckit min mugg med kvällsoboy o ska fixa inför natten, pusspuss

Som bonus får ni ett bevis på Eriks o min sanna konstnärskänsla!






Mina sko-darlings <3

Nackspärr!!!

Det är synd om mig! Vaknade imorse o hade värsta nackspärren på år! Suck, där rök min dag, hade tänkt jogga, gå till stan och sen träffa lite kursare till Erik på kvällen, men nu ställs allt detta in för jag kan knappt gå som det är just nu :(

Saker som gör mig lycklig

Sitter hemma o lyssnar på soundtracket till Tim Burtons "Alice", underbart helt enkelt, Erik är iväg o fixar ngt o kommer hem om ett tag. Idag har vi varit duktiga o joggat en halvtimme runt Flogsta följt av styrketräning, nice!
Det har varit helt underbart väder hela veckan, i måndags var jag duktig o simmade lite över 1 km sammanlagd, sen mötte jag älskling och vi gick en promenad på typ 4 km, så vi va duktiga, igår cyklade vi runt stan.

Våren är här på riktigt nu, varenda servering har utemöbler och det är små glasskiosker med uteservering utmed hela Fyrisån, urmysigt, de är som att allt vaknar till liv, det var helt fullt med folk utemed bänkarna vid ån. Älska värmen! <3

Ronja hade lagt upp på sin blogg saker som gör henne lycklig o jag blev jätteinspirerad, nu när de börjar bli varmt o härligt igen, så här kommer lite saker som gör mig lycklig:

Älskling o höra honom säga "jag älskar dig", lyssna på musik, spela och umgås, minnas tiden på musikskolan, den där känslan när man spelat en underbar konsert och ställer sig upp o tar emot publiken applåder (inget slår stora scenen inne på Folkets Hus, den borde va ännu större ^^) träffa vänner, se Sixten nosa omkring, plocka fram vår/sommarskorna efter en lång vinter, första gången temperaturen går över 10 grader o stannar där hela dagen, släkten, jul, årets första dopp, årets första glass, gå upp riktigt tidigt på morgonen och veta att man ska iväg på en härlig resa, pyssla, bläddra i en Elle eller Veckorevyn o få massor av inspiration, läsa en bok på en dag, ha en riktigt bra dag på jobbet och veta att man gjort dagen trevligare för en patient, ta hand om mina hundar Stella och Newton på Eriks Nintendogs, kolla in fina klänningar på cbslimited.com...

lista kan göras oändlig, de finns väldigt mkt att vara lycklig över helt enkelt!



Fyrisån har sin egen typ av vårskrik



vårview




vårview plus Erik


Bra-samvete-söndag

Yes idag har varit en bra dag som började med att jag vaknade av frukost-på-sängen av älskling <33 och en väldigt nyttig sådan också, oboy - ja, men jag hade tomat på smörgåsen är de är inte ofta. Efter det dressade vi om till träningskläder och tog en joggingtur runt Flogsta, kändes väldigt bra när man kom hem. Sen begav vi oss upp på taket som vi utnyttjar alldeles för lite och satt med varsin bok där ett tag, ytterst mysigt.
Igår skrevs det högskoleprov, lokalen vi var i är samma som där jag skrev mina två första tentor så de va lite dåliga vibbar där, sen är ju vi vana med Platen och massa grupprum överallt o soffor där man kan sitta på "rasterna" så det lilla utrymmet utnför själva salen där vi fick hålla till va megafullt, inte så trevligt, provet kändes bra, lite tuffare än de andra två men jag tror det gick bra, jag gjorde mitt bästa o resten återstår att se.
Imorrn blir det upp gaska skapligt, Erik börjar tio så jag planerar att göra sällis med honom in till stan då och simträna under tiden han har skola fram till tolv. Sen får vi se vad som händer. Min nya träningsrutin är iaf att jag ska simma /jogga tre dagar i veckan och styrketräna dvs armhävningar, situps och backups de andra dagarna, minst tio av varje.
SÅ nu vet ni hur duktig jag tänker va den här våren och att jag redan börjat!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn. Puss

Linköping

Kom precis hem från Linköping med mamma o pappa, de blev lunch (Plankstek <33) på Hamlet och sen en sväng på stan, jag är nu officiellt arg på filbytergallerian, de har placerat stora blomsterarrangemang med massa påfågelfjädrar i på båda sidor om varje ingång så min självbevarelsedrift slog typ ihjäl mig inifrån när mamma höll mig i handen o försökte få mig att gå in där så jag tvärvände och sprang ut igen och va tvungen att ringa till Erik för att lugna ner mig. Blä!
Hursomhelst så hittade jag lite på stan iaf, en topp och en hårrosett från Gina blev det och ett par joggingskor, nu när jag kommer hem och snön är borta så ska Erik o jag ut o springa i bli slim fit inför sommaren!

Imorn går mitt tåg vid 5 över ett  så det blir lite brunch innan vi åker, min favorit tillochmed, påskaftonsmaten fast i annan tappning, vi kör med kassler istället för fläskfilé o ris stället för potatisgratäng. ^^ Snart blir det varma mackor!


Det var ett tag sen..

Ja nu var de ett tag sen jag bloggade, har faktiskt inte haft varken tid eller lust de senaste dagarna hemma i lilla Motala.
Påsken var trevlig, sjukt mkt godis och träffar med släktingar och sånt mysigt och det viktigaste av allt: Ida hjälpte mig styla min blogg, wie! :D
Det har hänt mkt på en vecka så jag tar de viktigaste:

Onsdag
: Kom hem vid halv tre, åt våfflor hela högen och sen blåsorketser på kvällen, de va en fröjd att träffa alla o få spela igen, man får orkesterabstinens efter ett tag alltså, de är helt beroendeframkallande.

Torsdag: Hjälpa Erik att flytta på eftermiddagen, sen hem och agera skjuts till mamma o pappa som skulle på fest och sen hem till älskling igen och äta middag o spenderade kvällen där.

Fredag: Träffade Cissi och Christoffer på dagen o handlade inför påskafton, hem och finbesök av mormor, morfar och farmor samt firande av både pappa och mamma som fyllt år.

Lördag: Vanlig förmiddag och sen hem till Erik på lite påskmiddag med hans föräldrar, Vivianne, Erika, Peter och barnen. Hem vid 5 för att sedan välkomna Cissi och Christoffer, det blev parmiddag med den seriöst godaste maten jag gjort på länge: smördegsinbakad fläskfilé med vitlökscreme och hemgjord potatisgratäng, Yummie! Ytterst trevlig kväll, desserten stod jag för; chokladskålar med mörk noblesse o hallon.

Söndag: Typ inget, invgning av grillen till lunch för Ida skulle hem sen på eftermiddagen, sen filmkväll med älskling.

Måndag: Älskling åkte hem till Uppsala.

Tisdag: Klippe mig på dagen och fixade lite vuxengrejer på banken, hem och äta, sen iväg till djurkliniken med Sixten som har fått en liten knöl på magen så veterinären har gett honom sommaren också :, ( lille gubben, han ska få den bästa sommaren i sitt liv nu, om han inte var bortskämd innan så kommer han defintivt bli det nu. Efter det träffade jag tjejerna på stan.

Onsdag: Pappa o jag hjälptes åt att flytta grejer ut från altanen så de är i säkerhet när taket ska läggas om. Hämtade mamma efter jobbet.

Japp, de är min hemmavistelse so far, imorrn blir det Linköping, jag behöver nya joggingskor nu när de börjar bli normalt väder ute igen och så har jag typ bara ett par normala leggins, så sånt ska införskaffas. Så blir det min favoritlunch på min favortrestaurang Hamlet: Plankstek med fläskfile, pommes duchess, bearnaisesås och lökringar :P Sen på fredag åker jag hem igen så då hörs vi då. Här kommer lite bilder från parmiddagen:


Dukat och fixat, givetvis med Spotify på storbild i bakgrunden ^^




Mathärligheterna snart klara



Our dear guests  :)



Matdags




Min underbara dessert ^^








RSS 2.0