Midsommardags-kväll

Idag är det midsommardagen och jag har varit hemma i två veckor och jobbat lika många. Det känns jättebra och jättekul. sen jag kom hem har det vart fullt upp, två kalas, vänner man ska hinna träffa, sol och massa annat. Nice.

Sommaren är intensiv. Igår var det midsommarafton och Erik o jag grillade o åt gott o drack ett väldigt trevligt ekologiskt vin, jag börjar gilla det mer och mer men jag får fortfarande inte i mig mer än en halvt glas innan jag börjar rysa ^^

Sommar i Motala är som det brukar vara, fast det är ovanlig varmt i år. Typ som det var på Mallis, känns stört att jag inte hunnit åka till Varamon än den här sommaren bara men det har vart fullt upp och jag försöker få in allt iaf, träning, jobb, familjen, kompisar och älsklingen. jag har iaf en bra ursäkt, plus att jag har beställt en dösnygg bikini från HM nu när jag är duktig och börjar få magrutor, så jag väntar på att den ska komma o slår två flugor i en smäll o inviger båda.

Jag har tagit ett nytt steg i livet och fått mer vuxenpoäng nu btw, för jag har skaffat ICA-kort! ^^

Hemma igen!!

Hejhej alla, nu är vi hemma igen o bäst för er att ni saknat oss :D
Det har varit en helt underbar vecka, helt fantastisk! Jag har massa bilder o trevligt, men de ska läggas upp så fort jag får tid. Imorrn börjar jobbet och det ska bli askul och sen blir det till varamon ev o fira en viss älsklings-Tabea som fyller imorrn. Det är nice!

Puss!

Denna väntade på mig när jag kom hem och är kärlek för mig!




Denna älskling fick följa med hem från Mallorca


Inatt dissar vi Sverige!!

Yes, så va det sju svåra år sen jag bloggade sist, men med så mkt att göra som jag haft senaste tiden så har jag inte haft lust helt enkelt. I helgen var Papi här o vi städade ur mitt rum o han tog med sig mina grejer hem, det gick verkligen hur smidigt som helst, Erik, jag o pappa är det ultimata dreamteamet.
I måndags gick vi till Heimstaden och lämnade in mina nycklar. Det kändes så himla opersonligt, liksom jag behövde inte ens skriva under ngt, de bara kollade av serienumret på nycklarna o korten o sen var det klart, när vi gick därifrån var et som att lägenheten aldrig funnits. Jag saknar den redan.
Resten av veckan har varit ett pysslande, Erik har pluggat hela tiden, han har bara lämnat skrivbordet för att äta, sova o gå på toa.Men nu är det över, för 9 minuter, dvs 15:00 började hans sista tenta. Det är bra att han har flytt fältet för jag far fram som en torped o lägger fram grejer vi ska ha med. Herregud jag börjar bli precis som mamma..
Skillnaden är nog att jag spränger väggarna med min Dancefloor-playlist på Spotify samtidigt, Erik har fått bestämma musik den här veckan, men nu är datorn min i några timmar o då får jag götta mig ordentligt, så nu är de dance som gäller för att komma i charterstämning ^^
Inatt bär det av. Taxin kommer halv tre o hämtar oss sen far min älskade älskling och jag till Ferrera Blanca, Cala dÓr, Mallorca!! :D:D:D
Jag skulle lägga upp lite bilder från stället och hur fulla våra väskor är men jag är fortfarande lite MacBook-nOOb så jag gör de sen när Erik kommer hem. Orka sabba ngt om jag klickar fel, han har värsta ordningen på sin hårddisk. Men för de som verkligen vill se hur de ser ut kan man antingen gå in på min bilddagbok lillypad.bilddagboken.se o kolla 5 juni eller om man vill göra sig besväret o kolla Apollo.se o söka sig därifrån så funkar ju det också.
Soliga pussar!!
PS nu när man kollar runt på bloggar o på facebook slår de mig hur många människor inte kan stava, jag menar särsrkivning är så vanligt att man börjar tvivla på vad som är rätt o fel grammatiskt, men de skär i hjärtat varje gång jag ser ett jätte kul, jätte roligt, etc etc. Jag klagar inte eller så, jag bara stör i hjäl mig på det o så ser det väldigt oproffsigt ut. HATA SÄRSKRIVINING!!

RSS 2.0